Tutor profile: Rose O.
Subject: Basic Math
Professor Brown has 30 students in his class and wants to split them in 6 groups. How many students are in each group?
The answer is 5. 30 ( total), divide it by 6 (part) = 5 ( students in each group). 30/6 = 5.
Subject: Library and Information Science
What are the four major types of libraries?
Academic libraries Public libraries School libraries Special libraries
Martha earns 10 dollars per hour for the first 8 hours of her shift. For each hour she works after her 8 hours, she receives an extra 5 dollars. How much money will she make in total after a 12 hour shift?
The answer is 100. $10 X8 = 80, Each hour after 8 , Martha receives 5 dollars, therefore $5X 4 ( extra hours) = 20, 20 +80= $100 for 12 hours.
needs and Rose will reply soon.