Tutor profile: Asia M.
What is the correct preposition for the sentence below? Angel va a leer PARA dos horas. or Angel va a leer POR dos horas.
Angel va a leer POR dos horas.
Alice had $28 to spend on eight pencils. After she bought them she had $12. How much did each pencil cost?
Total - amount leftover = amount spent on pencils $28 - $12 = $16 Amount leftover / number of pencils = cost of each pencil $16 / 8 pencils = $2 Answer: $2 for each pencil.
Subject: Basic Math
Maggie bought a new car that gets 52 miles per gallon. If Maggie's new car gets a full tank with 16 gallons of gas, how many miles can Maggie drive?
Number of miles x Number of Gallons of gas 52 x 16 = 832 miles.
needs and Asia will reply soon.